Jösses

Jösses vilken superbloggare Maria har blivit. Ville bara säga det.

/Tim

no fair!hååååå jag har sett framemot att se det här programet länge nu. glad i hågen sätter jag mig i soffan prick klockan nio bara för att upptäcka att ljudet inte fungerar på ettan. varför då undrar jag? bara på ettan, inte på nån annan kanal, bara på ettan, bara hos oss och bara precis nu när jag vill se på tv!!!
karma is a SOB!

tur att det finns svt play, tack public service! (om ni bara kunde lägga upp programet nån gång!)

/ maria

28:e okt.
· en sovmorron
· en föreläsning om storytelling
· en promenad runt norpan
· ett dh avsnitt
· ett paket från violet

// maria

//wake me up when the bluebells are ringing//

Lucy, remember
The smell of that fall
The fires of fungus
And the rotting leaves

I fell off the wagon
Into your arms
Into this long month of Sundays

the simple life

idag har jag:
vattnat mina blommor
ritat och suddat massor
shoppat en halsduk som även fungerar som filt
- det är the simple life, and I like it!

nu ska jag pussa på tim
sov sött!
/ maria
en fullkomligt rimlig lösning

jag tentade också idag, och den sista frågan handlade om att skapa en grov skiss på en layout som visualiserade den nuvarande finanskrisen. natalie portman erbjuder dock en mycket rimlig lösning på problemet här, synd bara att jag upptäckte den nu när jag redan lämnar in mina svar, det här synsättet hade nog gett det hela en extra tvist.
Autumn Leaves.

Tenta avklarad, hoppas det gick bra för mig den här gången.
Igår i pluggpausandet gick jag en sväng i parken och hittade dessa röda löv.
De gör mig glad.
Nu: Kaffe.

/Lois
 

Tretusenfyrahundrakronor fattigare...

Och en ritplatta rikare!
Äntligen tog jag tag i saken och slog till.

Nu ska jag också rita fina saker.

Annars är jag otroligt sugen på att köpa målagrejer och göra stora tavlor i höst. Den här ritade jag sent igårkväll, tänkte att den vore tjusig att förstora upp. Det här med mönster är ju förtjusande alltså./Louise

Ännu en blogg!

Hello hello!

Måste bara få göra lite mer reklam. Jag blev nyss omnämnd i en till musikblogg, denna gång av en irländare (or so I think?) som just nu skriver om skandinavisk musik. Han har gjort en spellista med sina favoritlåtar från Sverige, och min låt "Fifteen Steps" finns med som avslutningslåt. Dessutom skriver han väldigt fina och smickrande ord om mig, länkar till min myspace och hintar om att något skivbolag borde plocka upp mig :)

Så gå in och läs! http://boxsetgo.blogspot.com

Annars är det mycket bandy i livet just nu, träningar hela veckorna och matcher på helgerna. Ikväll ska vi till Västerås och spela mot Åtvidaberg i inomhushallen där. Matchstart kl.21.00 vilket betyder att vi nog är hemma framåt 02.00 i natt.. En lördag kväll! Och det roliga är att jag tycker det ska bli hur kul som helst :)

Men innan dess ska Arsenal förhoppningsvis spöa Everton och jag casha in lite pengar hos Unibet!

Hejsvejs! /Tim

tenta p

den är här nu igen, tenta p. läsa, läsa, läsa.
jag och louise har tenta i magasindesign men jag måste faktiskt säga att det är ganska kul att plugga just nu. för första gången känns det som att jag knölar in nyttig kunskap i huvudet istället för irrelevant akademiskt dravel. skönt att få vara hemma och bara läsa en bok för en gång skull, grupparbeten är roligt men man behöver en paus.
jag har dock funnit ett problem med min kurslitteratur, den innehåller alldelles för många fina bilder, vilket gör att jag bara vill rita nu, inte läsa, bara rita.
så jag gjorde det.
vilket resulterar i att jag måste läsa nu istället. ja ja...


illustration av: mig// Maria
 

back in business

Jag vet, jag har varit minst sagt lite frånvarande här på senaste tiden anledningen till detta ser ni resultatet av nedan. En skoluppgift i magasindesign, jag och Louise har tillsammans med duktiga klassisarna Emelie och Emese skapat tidningen QUOI, mycket slit, men det var det värt. Ta en titt på hela magasinet här
Med anledning av att jag nu är back in blogging business ger jag er en liten bildupdate från de senaste veckornas äventyr.


pappa fyllde femtio och firades med dunder, brak och galna upptåg hemma på elevstigen, jag och tim var på platsavslutningsfirande på kolmården, vi fick träffa vargarna, som, hur mycket man än försöker övertala sig själv om det, inte alls är "precis som en hundar" mycket mäktigt

jag och tim gjorde blåbärspannkakor och melonsmoothie till frukost igår lite för att fira min första (nästan) pluggfria helg på länge, underbart!


på lördagskvällen drog vi ihop lite festligheter på smedjegatan tillsammans med lois, jon, emese, svante, peter, elin och en liten en som stal allas uppmärksamhet. toppenkväll som avslutades med dans på en båt nere i hamnen.


på återseende då darlings!
/ maria

Lördag!

Hej alla!

Idag har jag och Louise haft en trevlig lördagsförmiddag! Tanken var att vi skulle börja med en frukost hos Sockerbagarn, men tiden rann iväg så det blev Waynes i stället! God macka, gott kaffe och god juice! Sen blev det lite shopping. Jag fyndade ett par byxor på H/M och för Louise blev det en vit topp!

Nu sitter vi och laddar för trevlig middag och förfest hos Tim och Maria och sen fest på en båt i hamnen!

Ha det!

//Jon

Förlåt!

Herregud vad dålig jag är på att blogga! Förlåt!

/Tim

RSS 2.0