Some catch up.

Klockan är mycket men jag är inte särskilt trött. Den där vårtimmen spökar ju lite fortfarande också. Ville bara ge er en liten uppdatering på den gågna helgen där det har hunnits med Hiveskonsert med Hulandersyskonen, sushikväll, Earth Hour countdown med tända ljus, vin och ost och shopping på allas vårat Myrorna. För att ta det i sin ordning så börjar vi med konserten i torsdags.

Jon, Samuel och Emma kommer till Bråddgatan och vi flickor börjar piffa rätt snabbt medan bröderna lagar äkta grabbmiddag á la klyftpotatis, kött och bea. Jag gör mojitos och vi peppar som tusan! Väl nere vid Flygeln tar vi oss ett glas innan vi makar oss fram till the front row. Konserten börjar. Den är grym. Jag och Emma hoppar och skriker oss hesa, Emma lyckas snudda vid Pelle två gånger, hon är nöjd. Senare landar vi på mellanfest på Dalkarlen hos Emese och till sist beger vi oss till Klubb Republik som faktiskt inte alls var någon höjdare. Tråkigt band och dålig mysik, trist!

Fredagen var en aningens seg men vi hann med lite Planet Earth och en kopp kaffe innan Samuel och Emma for tillbaka till Dalarna. Jag och Jon begav oss till Tim och Maria där det vankades sushi! Emese och Svante kom också och det rullades och rullades och rullades innan vi tillslut smaskade i oss alla de hundratalet bitarna.

Lördagen. Vi repade en snabbis innan Jon skulle spela match. Jag pluggade lite och gick ner på stan med Maria och Tim. Jag fyndade ett par skor och två fina lampor! Två små röda som står på varsin sida av skrivbordet. Praktiskt.


På kvällen blev det myspys i mörkret. Vi såg dock ingen skillnad. Tror att Norrköpingsborna var lite dåliga på det där.

Söndagen förflöt i plugg och tvtittande. Så var det med det.
Natti! /Louise

vrickad

Hur kan man känna sig sjukt oproduktiv fast man den senaste veckan både avverkat exjobb, arbetsprover, två par mössor, en halsduk och fyra par torgvantar?
Jag kan inte sluta virka, huvudet är så stressat men istället för att springa runt som en halshuggen höna så virkar jag...
och virkar och virkar...
Hör jättegärna av er om ni vill att jag ska göra nått åt er, fler än tre par torgvantar kan jag ju inte ha själv.. eller?
Jag kanske får öppna virkbutik?

// Maria










loney my dear

I torsdags hade vi en så fin kväll! Jag och Tim åkte till Linköping för att äntligen få se Loney Dear tillsammans med Peter och Elin. Mycket folk och mycket fin konsert! Lyssnar ni inte redan på Emil så är det dags att börja nu www.myspace.com/loneydear (hihi och glöm inte att kika på Tims cover som också finns där!)




blue steel





förbandet marching band från linköping gjorde det bra




you talking to me??




eftersom sista tåget hem gick halv tolv vaknade vi upp med den här lilla nosen sniffandes i örat.


god morgon sötnosar




// Maria

En bra dag!

Hej alla world-wide-webbare!

Jag har haft en bra dag idag! Den började sådär. Jag kände mig förträffligt trött när jag vaknade. Sov tills jag verkligen var tvungen att studsa upp ur sängen för att inte komma för sent till jobbet. Den första känslan var att det här blir en jobbig dag!

Men Micke T hade köpt kaffe och wienerbröd som han bjöd på i bilen på väg till Borlänge och det var där det vände. Själva jobbandet flöt på som det skulle och dagen var över i ett naffs! 

Sen gick vi på stan och flanerade, tog två öl, en pizza och en whiskey! Lillördag och löningsdag...

I morgon Norrköping och The Hives med syskonen och Louise!

Vill också gärna dela med mig av den här länken som jag hittade när jag skulle kolla aktiviteten på Tims hemsida men skrev fel adress! Det är nån form av hyllningssida till den tyske Tim Koch. Mycket nöje! 

www.timkoch.com 

/Jon

Back in the days...

Hemma i Falun passade jag på att titta på gamla fotografier och jag kunde inte låta bli att dela med mig av några av dem. Här är en liten Louise. En knubbig en.



     


Min vackra föräldrar och söt liten storebror.

    

     

Ah, kan inte låta bli att älska 70-talet. Allting var så fint då.
/Louise

    

en riktig lördag


vi började dagen med en låång sovmorgon och därefter äkta helgfrulle med mangosmoothie, farmortekakor och ägg.


sedan gick vi på stan och fikade på pappa grappa, det blev en läcker macka och en latte






på stan handlade tim svarta kuvert och en vit penna att rita med. här ska skickas demos!


jag är ganska bra på att skriva PLAY vid det här laget kan jag meddela, lite mer info ska ritas på innan de är färdiga att postas och en liten lapp med namn och bild ska vi lägga i, men framförallt en skiva med ett par fina låtar.
nu ska jag laga lite gnocci och pesto till tim, och sen ska vi titta på robinson. där har ni en riktig lördag hörrni!

/ Maria

Fredagsmiddag

Idag har jag levt upp till mitt efternamn och varit en riktig kock. Ägnade större delen av eftermiddagen till att fixa med en stek. Gnuggade med kryddor och senapspulver. In i ugnen och vänta en och en halv timme. Under tiden gjorde jag egen bearnaisesås, och det var inte det lättaste! Kokning hit, vattenbad dit, vispning hipp och kryddning happ. Det blev grymt gott kan jag säga! Till det gjorde vi jamiepotatis, vilket innebär att man förkokar potatis några minuter och sen mojsar runt den med massor av olja, vitlök och timjan och skjutsar in det i ugnen.

Eftersom i princip alla andra i den här staden har lämnat oss har jag och Maria myshelg. Imorgon ska varken hon eller jag göra nånting som har med jobb/skola att göra. Istället ska vi äta brakfrukost, se på film, fika på stan, äta god middag.. sånt! På söndag ska jag jobba 12 timmar på Arla, bästa passet! Underbart med lite extra pengar den här månaden också!




Vi hörs! / Tim

ett. två.

Jag fyndade två huvudbonader på onsdagens secondhandutflykt, total kostnad: sjuttio kronor
det kan man int' klaga på nå! Varför köper man ens kläder på vanliga klädkedjor när man kan hitta mycket finare, roligare och billigare på loppis? Ööhh va?

Idag började jag och Emese dagen med lite kreativ morgongympa. Den innehöll bland annat akrobatiska konster iklädd ett garnnystan för min del och krälande på ett smutsigt golv för Emeses del. Bildbevis kommer! Nu ska jag dricka lite årgångsglögg och äta pepparkakor med blåmögelost, HA det får man faktiskt om man vill fast det är mars månad och vår enligt smhi!
Taataa!
/Maria

hej!


lite så här ser jag ut just nu, ett krampaktigt tag runt penslarna och en liten antydan till  oro i blicken.
ärsch det ska nog gå vägen, bara jag kommer igång. det finns ju faktiskt värre saker att behöver lägga sin tid på.

DOH!

alltså dom här glasögonen hörrni, dom var nog lite för stora!



// maria

harrypotterchic

whiho vann precis min första traderaauktion! (ja jag jag vann, det är en tävling!)
klickade hem följande galna wayfarer glajjor för en hundring, nu ska vi bara se om jag vågar ha dem, i så fall blir det till att sätta i riktiga glas när jag får råd.

/maria

Gårdagens urladdning, och lite annat...

Hej alla!

Här sitter jag och sörplar i mig lite kaffe i brist på annat att göra! Det har varit lite dålig nyhetsrapportering från min sida på senaste tiden, trots att jag har varit arbetslös. Men det är sjukt va orkeslös och oinspirerad man blir av att inte göra någonting om dagarna. Men lite har det hänt, här ett axplock!

Det har brunnit i lägenheten ovanför mig och Louise. Jag var ute och sprang mitt på dagen och Louise var i skolan. När jag kom hem från min runda var det fullt pådrag med polis, brandkår och ambulans samt kraftig rökutveckling från lägenheten ovanför oss. Enligt de knapphändiga uppgifter vi fått av grannarna så är köket totalförstört och resten av lägenheten kraftigt rökskadad. Även lägenheten vägg-i-vägg på samma våningsplan blev rökskadad. Vi klarade oss med bara lite röklukt från ventilationen och en suck av lättnad att vi betalat hemförsäkringen om det hade gått värre! Här kan ni läsa mer om det hela: http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4917731

Vi har ju en finfin replokal nuförtiden också! 500 meter från oss, på studiefrämjandet. Tyvärr är det mest jag och Tim som har repat de senaste två veckorna eftersom Louise, Svante och Marcus har haft fantastiskt fullspäckade scheman på slutet.

Fotbollen med Skarphagen har dragit igång också! Första träningsmatchen i lördags slutade 0-0 mot nykomlingen BK Hird från div 4. 

På tal om fotboll så hade jag och Tim en helkväll igår när vi först såg vårt Kära Arsenal krångla sig vidare borta mot Roma efter straffar. En fantastisk viktig seger som gav mersmak! Nu hoppas vi på en bra motståndare i kvarten! Under hela Arsenals match ansträngde vi oss för att inte få reda på hur det gick i matchen mellan Man Utd och Inter. Den spelades samtidigt men eftersändes direkt efter Arsenal! Så det blev en helkväll som slutade vid 01.30!



För övrigt vill jag bara meddela att ni, kära läsare, gärna får köpa salami av mig! Jag säljer för fotbollslagets räkning så ta chansen och stöd fattiga Skarphagen! Vitlök, krydd, eller pepparsalami finns att välja på! Leverans till påsk! Jag räknar kallt med att Mamma och Pappa köper 2, så även Karin och Micke!

Jon

man var bland molnen

"Jag skrev några sånger:
om sex och sorg,
missbruk,
förälskelse och
somrig frustration.
Sedan.
Gick jag.
Vilse.
Nu är det bara vi två kvar.
Bland molnen.
Kom."



illis (jag)

Det här längtar jag efter!

/ Maria

Okeeeej då

Malin utmanade oss här, så jag gör ett försök!

Regler:
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar.

1. Vad heter du?: Tim
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tönt
3. Flicknamn: Therese
4. Pojknamn: Truls
5. Yrke: Tidningsbud
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Tröja
8. Mat: Tacos
9. Sak i badrummet: Toalettpapper
10. Plats/stad: Torslanda
11. En orsak att vara sen: Tiden räckte inte till
12. Något man skriker: TYST, JAG HÖR INTE VAD DE SÄGER!
13. Film: The Mask
14. Något man dricker: Tranbärsjuice
15. Band: Tallest Man on Earth
16. Djur: Tapir
17. Gatunamn: Trappstigen
18. Bil: Toyota
19. Sång: Things Inside My Head
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Tango

/ Tim

lets dance!

ni kanske inte visste det, men stans hetaste dansgolv finns faktiskt i nordantill!









tack fina ni för allt impulstokdansande, det gör vi om snart igen!
/ Maria

RSS 2.0