Blåljus på Kungsgatan.

Idag när jag skulle gå och handla var det en fruktansvärd storm av blåljus borta vid skvallertorget. Brandbilar, ambulanser och poliser som stod och dirigerade om trafiken. Jag gick förbi och kollade vad som hade hänt. Svårt att säga visade det sig. Nog för att folk rullades in i ambulanser överallt, men de tre bilar som verkade ha varit inblandade i olyckan såg inte så kvaddade ut. Måste föjla upp det här på någon lokal nyhetssida. Tänk va det händer saker i vårt lilla kvarter Nordantill. Härom veckan var det även strömavbrott i hela stadsdelen under typ en timme...

Nordantillredaktionen sprids allt mer över världen. Senast att lämna staden var Louise som började sin praktik på Gudrun Sjödén i Stockholm idag. Enligt en rapport var det en trevlig första dag, kanske kommer det en längre artikel om det lite senare. Jag har även fått ett livstecken från vår Skottlandskorre Tim. Lite hemlängtan kan rapporteras från den fronten.

En liten push för Tallest Man On Earths album Shallow Grave som släpptes för någon vecka sedan. Helt makalöst bra.
- Likt Dylan?
- Ja!
- Bättre än Dylan?
- Ja!

//Jon (håller ställningarna i Peking)

Kommentarer
Postat av: Lottie

Hej Jon, hoppas du inte känner dig alltför ensam.

2008-03-12 @ 08:09:05
Postat av: emma

Jä, go tallest man!

2008-03-12 @ 17:46:36
Postat av: Tim

Har du kopt skivan? JAG VILL OCKSA HA DEN! Lyssnade pa hans EP igar i iPoden pa hostelet, han ar ju sa sjukt bra. Snart ses vi! :)

2008-03-13 @ 10:05:39
Postat av: Malin

Ingen är bättre än Dylan?

2008-03-13 @ 15:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0