Helgen som varit.

En överlag lyckad helg måste jag säga. Innehållandes både festligheter, jobb och utvilning.

Lördagens fest med tema 60-tal blev otroligt lyckad. Efter att ha jobbar över på Kolis stressade vi i oss mat och svirade om. Tjusiga som få kilade vi iväg till tåget mot Linköping. På perrongen möttes vi av två stiliga kreationer vid namn Malin och Micke som även de skulle till festen. Vi gjorde sällskap.

På festen fanns diverse lustiga och snygga outfits, brownies med en hemlig ingridiens och bra musik. i dörren möttes vi av Tim som hade slurpat en drink som inte gick av för hackor hemma hos Linnéa. Vinboxen langades upp på bordet och kvällen hade börjat. Hela kvällen flöt på med prat, dans och sång. Tråkigt nog missade vi sista tåget hem, som för övrigt gick kl 01.30... för att citera Jon; "Jävla Östgötatrafiken. Hur kan sista tåget mellan två stora städer sluta gå halv 2 en lördagskväll?" Vi ställde alla oss den frågan medan vi pallrade oss in mot stan igen. Mötte upp Linnéa, käkade på Burger King och begav oss hem till Linnéa som generöst bjöd på sängplatser. Tack!

Söndagen förflöt i en dimma, men framåt kvällningen vankades det kanelbullar och kaffe hemma hos Tim och Maria. Helgen kunde inte ha avslutats bättre.

/Louise

Kommentarer
Postat av: Nea

Varsågoda! Klart man ställer upp.

Haha... Nä det var egentligen ingen kupp, bara en kväll som föll väl ut :D

2008-04-28 @ 17:49:22
URL: http://menud.blogg.se
Postat av: Kristina

hoppas på en vacker bild på era kläder! allt gott. Kristina i Götet

2008-04-28 @ 22:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0